incik hammy

PERHATIAN !! PERHATIAN !! SILA BACA !!

ETENSEN ETENSEN !! BLOG SAYA NIH SAYA TULIS UNTUK TUJUAN SUKA-SUKA DAN MAIN-MAIN SAHAJA. TIADA APA YANG SERIUS PADA PENULISAN SAYA. MUNGKIN TERDAPAT ENTRY-ENTRY YANG AGAK NARCISSIST DAN MEMBANGGA DIRI. JADI SEBARANG RASA NAK MUNTAH ATAU MELUAT ADALAH TANGGUNGJAWAB SENDIRI. BUKAN TANGGUNGJAWAB SAYA OKEH. READ MY LIPS, EH SILAP, READ MY WORDS - MUAH MUAH AMEK KAO.. KIH KIH KIH.. ERRRRR, OKEH, SEKALI LAGI, SEMUA RASA MUAL DAN BENCI YANG HADIR PADA PEMBACA ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAYA, WALAUBAGAIMANAPUN, SAYA DAHULUKAN DENGAN UCAPAN " AMPUN TUANKU BERIBU-RIBU AMPUN, SEMBAH PATIK HARAP DIAMPUN " SEKIRANYA ENTRY-ENTRY SAYA MENGUNDANG RASA TIDAK SELESA PADA SEMUA PEMBACA. INCIK MUMU SAYA SEMUA. TENGKORAK HANG. OKEH, OKEH. SAYANG LAAA KAN. SWEET KAN SAYA..?? KIH KIH KIH. DAN, KEPADA SESIAPA YANG NAK JUGAK BACA TUH, SAYA HARGAI MASA YANG ANDA LUANGKAN DAN SAYA CUMA BERHARAP AGAR ANDA HEPI KETIKA MEMBACA ENTRY-ENTRY SAYA. SEKIAN, TERIMA KASIH.

DARI SAYA,

Followers

Tuesday, June 29, 2010

..:: si anak yang comel ::..

okeh2.. harituh mase 8/6 arituh cik puan hamster da beranak daa.. kali neh 2 ekor anak beliau.. satu itam, satu putih.. cik puan hamster dan encik hamster saya tuh putih, macam mana boleyh keluar yang itan pulak anak die yer..?? kadang-kadang musykil juga saya bila fikir pasal genetik beliau ni.. hihihi~.. entah-entah, cik puan hamster saya curang tak.. sebab harituh saya selalu nampak ader seekor tikus warna itam, selalu datang mengunjungi rumah saya.. saya rasa la, cik puan hamster saya curang nih.. musti die berprojek dengan encik tikus itam itu.. kawan-kawan serumah saya pun ada cakap kebarangkalian yang macam tuh juga.. hihihi~..

tapi ape-ape pun saya bukanlah nak kesah sangat pasal mereka curang ke tidak.. mungkin ada masalah rumah tangga yang melanda mereka kot, jadi saya malas nak campur, karang mereka cakap saya suka kacau tepi kain mereka pula.. jadi saya biarkan saje lah mereka setelkan sendiri.. okeh tak saya buat mcm tuh..?? hehehe..

eh da melalut da pula saya nih.. ha, nih nak tunjuk laa anak-anak hamster tuh.. harituh masa 8 haribulan harituh saya tak dapat la pula nak tunjuk, bukan niat nak sorokkan mereka, tapi karang takut mak mereka marah pula, takut beliau ingat, saya nak mendapatkan populariti murahan pula.. puas juga saya memujuk beliau agar dapat saya tunjukkan gambar anak-anak beliau yang comel itu kepada dunia.. sekarang da dapat kebenaran, saya tunjuklah.. hihii~..

comel bukan anak-anak mereka ini.. hihihi~..

p/s : nak suruh cik puan hamster ni mengawan lagi la dengan encik hamster.. okeh tak.. hihihi~..

2 komen(s):

ferdaus al-adney razlan said...

cumel la.. :))

incik mumu said...

kan kan kan..
baru petang tadik soh mak ngn bapaknye mengawan balik..
ahahahaha..