incik hammy

PERHATIAN !! PERHATIAN !! SILA BACA !!

ETENSEN ETENSEN !! BLOG SAYA NIH SAYA TULIS UNTUK TUJUAN SUKA-SUKA DAN MAIN-MAIN SAHAJA. TIADA APA YANG SERIUS PADA PENULISAN SAYA. MUNGKIN TERDAPAT ENTRY-ENTRY YANG AGAK NARCISSIST DAN MEMBANGGA DIRI. JADI SEBARANG RASA NAK MUNTAH ATAU MELUAT ADALAH TANGGUNGJAWAB SENDIRI. BUKAN TANGGUNGJAWAB SAYA OKEH. READ MY LIPS, EH SILAP, READ MY WORDS - MUAH MUAH AMEK KAO.. KIH KIH KIH.. ERRRRR, OKEH, SEKALI LAGI, SEMUA RASA MUAL DAN BENCI YANG HADIR PADA PEMBACA ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAYA, WALAUBAGAIMANAPUN, SAYA DAHULUKAN DENGAN UCAPAN " AMPUN TUANKU BERIBU-RIBU AMPUN, SEMBAH PATIK HARAP DIAMPUN " SEKIRANYA ENTRY-ENTRY SAYA MENGUNDANG RASA TIDAK SELESA PADA SEMUA PEMBACA. INCIK MUMU SAYA SEMUA. TENGKORAK HANG. OKEH, OKEH. SAYANG LAAA KAN. SWEET KAN SAYA..?? KIH KIH KIH. DAN, KEPADA SESIAPA YANG NAK JUGAK BACA TUH, SAYA HARGAI MASA YANG ANDA LUANGKAN DAN SAYA CUMA BERHARAP AGAR ANDA HEPI KETIKA MEMBACA ENTRY-ENTRY SAYA. SEKIAN, TERIMA KASIH.

DARI SAYA,

Followers

Tuesday, June 15, 2010

..:: sex in the bathroom ::..

arloowww.. hihihi~.. okeh2.. saya nak terus kepada cerita yang saya nak ceritakan di sini.. ceritanya begini.. cmana saya nak cerita ya.. oh ya, cerita dalam bentuk perbualan juga menarik untuk dikongsikan bukan..?? kong si kong si kong si ni, yap kong si kong si kong si ni.. la la la la la la la~.. dum dum cheng!! ehh..?? siap ader gendang cina lagi.. bukan itu laa.. itu gong xi gong xi, lagu terpakai ketika menyambut tahun baru cina lah.. anda neh.. buat saya terkejut je anda neh.. nanti kita sambut ramai2 ya.. bersabar laaa dulu.. hihihi~.. okeh, bacalah perbualan di bawah yer..

sedang saya melepak di bawah dengan uncik fayas dan uncik ramli.. tiba-tiba..
uncik ramli - iz, kao ada lagu best2 tak.. nak letak kat dalam fon laa.. korang asyik bising jek ringtone ako cm menggelabah ayam.. hehehe..
saya - tahu xpe.. kejap, ako cari di lappy yer..
uncik ramli - ha, ako nak lagu "sex in the bathroom".. ader tak..??
saya - sex in the bathroom..?? mane ader lagu itu laaa.. tak pernah dengar pon..
uncik fayas - ha'ah, mana ada lagu itu la ramli.. kao biar betol..
uncik ramli - ader laaa.. kao suke lagu itu.. siap nyanyi-nyanyi lagi..
saya - mana ada laaa.. tak pernah degar laaa.. kao ader pernah dengar ke fayas..??
uncik fayas - takder laa pulak ako pernah dengar.. betol ke ramli..??
uncik ramli - ader.. kita ada dengar lagu itu di tempat karaoke haritu.. kao pon selalu nyanyi lagu itu kalau bosan-bosan.. dalam kereta pun kao ada nyanyi.. penyanyi die kao minat sangat.. betul la iz..

time ni, sekali lagi uncik fayas mengkonfirmkan tajuk lagu dengan uncik ramli..

uncik fayas - lagu apa yang kao mahu ni ramli..?? ako betul punya tak pernah dengar laaa lagu sex int he bathroom tu..
uncik ramli - ada laaa fayas.. iz, kao cuba search dekat youtube, mesti ada..

dengan perkhidmatan streamyx yang ada di rumah itu, saya pun klik google chrome, klik pada bookmark youtube dan mula search "sex in the bathroom".. berkerut dahi saya kejap.. peluh jantan mula membasahi dahi.. tak puas hati dengan keputusan tadi, saya taip "bathroom" pula.. keputusannya..

saya - oi ramli, nih semua video porno laaa.. kao neh, kao nak tengok porno kan..
uncik ramli - tak laaa, betul la, nama lagu itu "sex in the bathroom"..
uncik fayas - cuba kao nyanyi sikit macam mana lagu itu, mana tahu kitorang baru dapat recall lagu apa..
uncik ramli - ako tak ingat laaa fayas.. hoho~..

sambil kami bertiga bertengkar dan sibuk membaling toto tilam bantal selimut dalam bentuk slowmotion untuk mendapatkan tajuk lagu itu (wah, baling selimut bantal bagai, macam dalam movie pula.. macam sleepover party pun ada, slumber party pun ada juga - yeke..?? entah, saya main taruh jek party ape pon.. hehehe) saya mencadangkan beberapa lagu kepada uncik ramli.. dia ada lah ambil beberapa lagu seperti bosson - one in a million dan lagi lagu apa entah lagi saya tak ingat.. ada la 2 3 buah lagu.. sebelum dia pilih, saya preview dulu sama dia.. yelah, takut juga kalau-kalau dia tak mampu menandingi citarasa saya dalam bermuzik ini.. hihihi~.. dan seterusnya saya preview lagu ini dekat uncik ramli..

hoo oo oo oooo oo oo oooo caught in a bad romance,
hoo oo oo oooo oo oo oooo caught in a bad romance,
rah rah rah ah ah, roma roma ma, ga ga ulala, want your bad romance,
rah rah rah ah ah, roma roma ma, ga ga ulala, want your bad romance..

uncik ramli - ha lagu ni laaa iz.. lagu ni la yang ako nak tadi.. apa nama tajuk lagu ini..??
saya dan uncik fayas - bad romance laaa sengal!!
saya - kan senang kao cakap jek lagu ringtone ako.. hish kao neh..

ketika ini, uncik fayas sudah menggenggam buku lalinya kerana tak tahan geram.. eh.. kejap-kejap.. macam ada yang tak kena je.. eh silap laah.. buku lima lah.. ader pula genggam buku lali.. nak buat apa pegang buku lali..?? ish.. anda neh, bukan nak betulkan saya.. tengok dan diam sahaja kalau saya silap.. hihihi~..

lepas itu, kami 3 orang terus bantai gelak sampai saya susah untuk saya tidur malam itu.. terkikik kikik saya gelak.. habes krem dan kejang perut dan pipi saya.. saya rasa dah ader six pack da perut saya ini akibat kikikan gelak malam itu.. tulang pipi juga macam da naik sikit, tak payah susah-susah nak cucuk botox la, vitamin c laa, apa laa.. hihihi~.. malam itu, habis uncik ramli menjadi bahan buangan dan cercaan saya dan uncik fayas.. penat je saya siap search di youtube semua.. cis..


inilah empunya lagu bad romance itu..

p/s : uncik ramli memang kelakar orangnya..

2 komen(s):

Ziya_ Aus said...

korang mmg happening.. hahaha!!

incik mumu said...

hahahaa.. nanti ader lagi citer pasal uncik ramli.. keh keh keh.. tunggguuuu~..