incik hammy

PERHATIAN !! PERHATIAN !! SILA BACA !!

ETENSEN ETENSEN !! BLOG SAYA NIH SAYA TULIS UNTUK TUJUAN SUKA-SUKA DAN MAIN-MAIN SAHAJA. TIADA APA YANG SERIUS PADA PENULISAN SAYA. MUNGKIN TERDAPAT ENTRY-ENTRY YANG AGAK NARCISSIST DAN MEMBANGGA DIRI. JADI SEBARANG RASA NAK MUNTAH ATAU MELUAT ADALAH TANGGUNGJAWAB SENDIRI. BUKAN TANGGUNGJAWAB SAYA OKEH. READ MY LIPS, EH SILAP, READ MY WORDS - MUAH MUAH AMEK KAO.. KIH KIH KIH.. ERRRRR, OKEH, SEKALI LAGI, SEMUA RASA MUAL DAN BENCI YANG HADIR PADA PEMBACA ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAYA, WALAUBAGAIMANAPUN, SAYA DAHULUKAN DENGAN UCAPAN " AMPUN TUANKU BERIBU-RIBU AMPUN, SEMBAH PATIK HARAP DIAMPUN " SEKIRANYA ENTRY-ENTRY SAYA MENGUNDANG RASA TIDAK SELESA PADA SEMUA PEMBACA. INCIK MUMU SAYA SEMUA. TENGKORAK HANG. OKEH, OKEH. SAYANG LAAA KAN. SWEET KAN SAYA..?? KIH KIH KIH. DAN, KEPADA SESIAPA YANG NAK JUGAK BACA TUH, SAYA HARGAI MASA YANG ANDA LUANGKAN DAN SAYA CUMA BERHARAP AGAR ANDA HEPI KETIKA MEMBACA ENTRY-ENTRY SAYA. SEKIAN, TERIMA KASIH.

DARI SAYA,

Followers

Sunday, July 18, 2010

..:: pudu jail di sisiku..?? ish.. seram.. ::..

okeh2.. arituh 2 3 minggu lepas kan kecoh sangat pasal nak roboh2kan penjara pudu neh kan..?? tapi kat sini saya bukan laaa nak cerita pasal penjara pudu yang kene roboh tuh.. saya nak cerita penjara pudu dan saya.. sebenarnya saya baru saja perasan yang penjara pudu tuh dekat jek dengan saya.. saya tengok sehari-harian.. saya tak tahulah kalau-kalau itu cuma bayangan dan khayalan saya saja.. tapi apa yang saya tengok, memang saya rasa ianya bukan khayalan ataupun bayangan mahupun imaginasi.. saya yakin ianya benar-benar jelmaan penjara pudu..

tiap malam kalau saya tak kerja malam, saya memang akan tidur dengan memandang entiti tersebut.. memang saya yakin, ia jelmaan penjara pudu.. seram kot.. meremang bulu roma saya.. walaupun seram, dalam masa yang sama, saya berterima kaseh juga kepadanya ekoran jasa yang telah diberikan kepada saya.. bukan santau okeh.. tak main santau2 neh.. cukup saya katakan entiti tersebut telah memberi sumbangan tanpa berbelah bahagi dan tanpa mengharapkan balasan..

okeh2.. ni saya lampirkan bentuk penjara pudu yang sebenar..

okeh, ni bentuk penjara pudu tuh..

dan ini pula bentuk atau entiti yang sering saya lihat tiap malam, bukan sahaja pada waktu malam, tetapi juga pada siang hari..

anda sudah bersedia..?? betul..?? okeh.. 1.. 2.. daaannnnnnn..

ni lah yang saya tengok hari2.. sama bukan..??

ha, sama bukan..?? seram okeh.. hishhhhh~.. bentuknya.. sama.. cuma penjara pudu, bahagian tepi pendek sebelah, yang entiti yang saya tengok ni sama panjang di kedua-dua belah.. hishhhh..

p/s : sungguh tak disangka..

0 komen(s):