incik hammy

PERHATIAN !! PERHATIAN !! SILA BACA !!

ETENSEN ETENSEN !! BLOG SAYA NIH SAYA TULIS UNTUK TUJUAN SUKA-SUKA DAN MAIN-MAIN SAHAJA. TIADA APA YANG SERIUS PADA PENULISAN SAYA. MUNGKIN TERDAPAT ENTRY-ENTRY YANG AGAK NARCISSIST DAN MEMBANGGA DIRI. JADI SEBARANG RASA NAK MUNTAH ATAU MELUAT ADALAH TANGGUNGJAWAB SENDIRI. BUKAN TANGGUNGJAWAB SAYA OKEH. READ MY LIPS, EH SILAP, READ MY WORDS - MUAH MUAH AMEK KAO.. KIH KIH KIH.. ERRRRR, OKEH, SEKALI LAGI, SEMUA RASA MUAL DAN BENCI YANG HADIR PADA PEMBACA ADALAH BUKAN TANGGUNGJAWAB SAYA, WALAUBAGAIMANAPUN, SAYA DAHULUKAN DENGAN UCAPAN " AMPUN TUANKU BERIBU-RIBU AMPUN, SEMBAH PATIK HARAP DIAMPUN " SEKIRANYA ENTRY-ENTRY SAYA MENGUNDANG RASA TIDAK SELESA PADA SEMUA PEMBACA. INCIK MUMU SAYA SEMUA. TENGKORAK HANG. OKEH, OKEH. SAYANG LAAA KAN. SWEET KAN SAYA..?? KIH KIH KIH. DAN, KEPADA SESIAPA YANG NAK JUGAK BACA TUH, SAYA HARGAI MASA YANG ANDA LUANGKAN DAN SAYA CUMA BERHARAP AGAR ANDA HEPI KETIKA MEMBACA ENTRY-ENTRY SAYA. SEKIAN, TERIMA KASIH.

DARI SAYA,

Followers

Saturday, August 21, 2010

..:: bila saya berangan ::..


sesi pemberanganan akan dimulakan dalam.. 5.. 4.. 3.. 2.. 1.. okeh, saya......

1 - saya nak rerambut yang lebat, supaya saya boleh macam2 stail.. neh rambot pon jarang, gugur lagi, ader hati nak buat stail bukan2.. nak buat stail dr romzey pon tak dapat taw.. keh keh keh.. terpaksa buat stail sikat tepi jek.. tetap hensem okeh..

nak rambut lebat mcm ni laa.. lebat ke nih..?? lebat laa kot dari rambot saya.. hihihi~..

2 - saya nak badan yang taff, supaya saya boleh mandi  bogel  dengan senang hatinye kat pantai ataw swimming pool.. mana tahu, rezeki lebih, boleh jadi model.. kayo pakcik, kayo.. masuk majalah mangga ke, almaklumlah, majalah mangga kan majalah playboy malaysia.. kih kih kih..

feeling2 pose mcm ni nanti boleh tak..?? hik hik hik~..

3 - saya nak jadi pandai cakap bahasa inggeris, lancar jek cakap, takde nak tsekat2 macam kereta buruk yang da lama tak setat.. ni dok "errrr", "urrrmmmmm", "aaarrrr".. cis betol, bile lah nak terer cakap inggeris ni..

gorgeous gorgeous.. fabulous fabulous.. one day you're in, the next day, you're out.. gituh~..

4 - saya nak kumpul banyak duit, nak yang macam berjuta2 lemon.. kih kih kih.. tapi tolong laaa jangan tag saya dengan duit yang melambak2 tu.. rimas laaaa.. saya pun da banyak duit da, cume tak cukup banyak.. kih kih kih..

pakcik kayo, pakcik kayo.. im reach, eh, rich, eh, reach, eh, rich.. adeyhhh~..

5 - lepas saya da ader banyak duit, saya nak beli kereta idaman kalbu.. kereta apekah..?? banyak laaa kereta idaman.. macam nak caldina, lepas tu nak BMW [ eh, BMX kw BMW..?? alamak, konfius da.. keh keh keh ]..

kereta ni okeh tak..?? miowwww~..

p/s : haishhhh~.. takde ke emak gula yang nak sponser saya..?? hik hik hik..

2 komen(s):

ezam said...

nenek gula maw???????

incik mumu said...

ader ke nenek gule..?? keh keh keh..